Portfolio

Leatherwood Webshop voor Industiele tafels en tafelpoten

LeatherWood

LeatherWood is ontstaan uit passie voor de ruwe natuurlijke elementen. En dit laat zich zien in de bijzondere moderne en vintage producten van leer, hout en staal.
Bekijk de webshop!

Webcatchers heeft met trots deze veilige en gebruiksvriendelijke webshop mogen opzetten. Tevens verzorgen wij de invulling, betaalmogelijkheden, hosting, SSL en facebook van deze webshop.

APK Station Tilburg

APK Station Tilburg

APK Station Tilburg is een jong bedrijf met veel ervaring in de APK. APK Station Tilburg is een neutraal keurstation, en levert een eerlijke en onafhankelijke keuring.

Webcatchers heeft de website gebouwd op het Concrete5 CMS. Daarnaast hebben we een plugin ontwikkeld voor het maken en beheren van reservaties.

Herinnering in glas

Herinnering in glas | Belles-Gravures

Herinnering in glas is een webshop van Belles-Gravures waar je gepersonaliseerd en ambachtelijk gegraveerd glaswerk kunt bestellen. Deze webshop maakt het eenvoudig om kwalitatief glaswerk met een eigen touch te ontwerpen. Daarnaast zijn de te graveren teksten en verschillende accessoires voor windlichten te kiezen tijdens het bestelproces. Belles-Gravures verkoopt speciale persoonlijke windlichten voor bijvoorbeeld als herdenking aan een overledene dierbare. Maar ook windlichten als versiering of persoonlijk kado voor een bruiloft.

Administratie systeem voor APK Station Tilburg

Administratiesysteem APK Station Tilburg

APK Station Tilburg groeide snel. Echter groeide de administratie mee. Het bijhouden van daglijsten, betalingen, herkeuringen en boekhouding en per post versturen van facturen zorgde voor een hoop extra werk aan het einde van iedere werkdag en werkweek.

Webcatchers heeft deze werkzaamheden vereenvoudigt en geautomatiseerd met:
- Online fuctureringsysteem
- Online registratiesysteem
- Keuringen gedurende de dag invoeren
- Factureren met 1 klik
- Keuringen voor bedrijven groeperen op 1 factuur die per email verstuurd wordt
- Maandelijks overzicht exporteren voor boekhouder
- Module voor kilometeregistratie

Businesscoach Fijke Willemse

Fijke Willemse Businesscoach

Fijke zet zich in om jouw business te helpen groeien en jou te stimuleren het leven te leiden wat je daadwerkelijk wilt. Fijke Willemse werd in 2012 uitgeroepen tot beste counselor van Nederland en België. Ze won de JOST starterstrofee, de Toon Hommelprijs en belande ze in de top 3 van Nederland voor de Publieksprijs van de Freelancer of the Year (FOTY) awards.

Webcatchers heeft Fijke weer met trots mogen helpen met het aangaan van deze nieuwe uitdaging door het verzorgen van een gebruiksvriendelijke responsive website met een professionele uitstraling.

Belles-Gravures | Immus Art

Nog altijd op zoek naar een exclusief cadeau met persoonlijke touch? Dan ben je bij Belles-Gravures aan het juiste adres. Voor originele en gepersonaliseerde woonaccessoires bent u bij Immus Art op het juiste adres.

Kinderpraktijk Dol Fijn!

Dol Fijn! begeleidt kinderen en jongvolwassenen middels creativiteit naar het moment dat ze weer stralen.

Webcatchers heeft de website gebouwd op het Wordpress CMS.

Speciaallijmen

Speciaallijmen is een onderdel van lijmpartner gericht op een assortiment van speciale, professionele lijmen.

Straatmuziek

Hier leest u alles over straatmuziek. Met een knipoog naar de getalenteerde muziekkunstenaar die je bewondert met zijn act.

Varia Catering

Varia catering is een jong catering bedrijf met oude roots. Varia catering verzorgt met genoegen de catering voor uw feest, party of evenement.