Managed WIFI Tilburg

Managed WIFI

Als webdevelopers snappen wij hoe onmisbaar internet kan zijn in het dagelijkse werk. Echter zien we dat de benodigde expertise voor het beheren van (draadloze) netwerken steeds complexer wordt. Door onze achtergrond in Electrical Engineering hebben we echter diepgaande kennis op het gebied van netwerken en (draadloze) communicatie. In combinatie met professionele apparatuur zijn we hierdoor in staat om stabiele en zorgeloze netwerken aan te leggen en leveren wij voor onze ICT diensten dezelfde service en kwaliteit als die wij zelf vereisen.

Meerdere gebruikers die naadloos tussen verschillende draadloze toegangspunten moeten kunnen switchen? Een afgeschermd gastnetwerk waar gebruikers toegang toe krijgen door zich via Facebook in te checken? Snelle support op afstand? Automatische firmware updates buiten kantooruren zonder onderbrekingen? Naadloze integratie met IP-beveiligingscamera's en (draadloze) netwerkprinters? Combineren van 2 inkomende internet (WAN) verbindingen? Wij kunnen een zorgeloos netwerk realiseren!

html5, css3 en javascript

Webcatchers Webdesign

Webcatchers is begonnen met het bouwen van klantgerichte websites voor zzp'ers met een beperkt budget. Door het persoonlijke contact en het doorgaan tot de klant tevreden is, en dat alles voor een eerlijke prijs, heeft Webcatchers een zeer sterke klantenbinding. In de loop der jaren is de kennis die we in huis hebben verveelvoudigd en worden inmiddels velen diensten aangeboden. Al onze websites worden gemaakt met HTML5, CSS3 en waar nodig javascript en jQuery. Of toch op zoek naar maatwerk applicaties? Wij zijn gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen van Laravel applicaties.

Webcatchers CMS

Voor ieder wat wils

Ondertussen heeft Webcatchers websites gemaakt voor Wordpress, Concrete5 en verschillende custom CMS systemen. Webcatchers speelt in op de wensen van klanten met op maat gemaakte oplossingen. Tevens leveren wij webshops die draaien op Woocommerce, PrestaShop of Magento. Toch nog specifieke wensen?
Wij gaan de uitdaging aan!

Webcatchers webhosting

Webhosting

Webhosting is de eerste dienst die we onze klanten zijn gaan aanbieden. Webcatchers heeft zich gericht op de wensen van zijn klanten. Betaalbare en betrouwbare webhosting en email voor iedereen en net wat extra power voor de webshops. Maar ook maatwerk voor de grote webshops met duizenden producten en klanten pakken we met twee handen aan.

Webcatchers Sync

Gesynchroniseerde backups

Bij onze klanten zagen we het belang van veilige en betrouwbare backups van administratie. Helaas wordt dit vaak pas duidelijk als het te laat is. Daarom zijn we begonnen met het uitrollen van backups voor een voordelige prijs. Hiervoor maken we gebruik van de software van Resilio Sync.

  • Alle gegevens worden veilig, gecodeerd verzonden.
  • Alle backups worden bovendien gecodeerd opgeslagen waardoor klanten en privacy gevoelige gegevens altijd veilig zijn.
  • Backups gebeuren continu en volledig automatisch voor een gebruiksvriendelijke ervaring.
  • Alle gebackupte gegevens zullen ten alle tijden opgeslagen zijn op 2 verschillende fysieke locaties, op meerdere harde schijven. Gegevensverlies is dus praktisch onmogelijk, zelfs bij een brand of stroomstoring.
  • Ook geschikt voor persoonlijke bestanden en foto's die je niet kwijt wilt, maar ook niet wilt delen met de rest van de wereld!
  • Opslaggrootte is uit te breiden.